Ring i dag på 31 25 14 40.

Kompetencer

picture

Gravning og planering
Vi har egen gravemaskine

Har du et område som skal planeres? Så er hjælpen her... vi kommer og planere med gravemaskine, og er der trærødder eller andet der skal fjernes, så gør vi også det. Udgravning til en ny terrasse eller carport? Så bare ring.

picture

Isolering af kælder
Udvendig isolering af din kælder

Skal din kælder isoleres mod fugt, så kan vi løse opgaven. Vi graver ned til undergulvet og isolerer med asfalt på soklen. Dette giver god isolering mod vand og fugt, og samtidig kan der lægges drænfolie uden på.

picture

Granit, sten og fliser
Belægning af enhver art

Vi udfører mange former for belægning, heriblandt granitskærver, perlesten, asfalt, fliser og bark. Det visuelle udtryk betyder meget, først og fremmest for vores kunder, men også for os selv. Det vi laver står vi inde for.

picture

Støttemur
Solid mur til det meste

Mangler du en støttemur i din have? Vi udfører støttemure, både store og små og i alle længder. Støttemuren er ideel når der forekommer terrænniveau. Ring til os, så finder vi sammen ud af hvad der er bedst netop for dig.

picture

Vandskuring
Hele huset, en læmur eller en gavl

Vi er klar på opgaven hvis du mener dit hus skal vandskures. Om det er hele huset, en facade, en gavl eller en læmur, så tager vi hånd om det. Alt hvad vi vandskure kan overmales efter nogen tid hvis man ønsker det.

picture

Træfældning
Store som små

Store træer, små træer, buske og trærødder fjerner vi også. Eller hvis det bare er beskæring af store grene, så klarer vi selvfølgelig også dette. Vi har det nødvendige værktøj og vi saver træet klar til kløvning hvis det ønskes.